Africa Kenya Safari Tanzania Videos

Safari in Kenya & Tanzania [Video]

Stunning nature, spectacular wildlife, warm and friendly people… East Africa is all that and much more, see all its beauty in this video about my Safari in Kenya & Tanzania!

 PLACES VISITED

In Kenya:
Maasai Mara National Reserve
Lake Nakuru National Park
Lake Naivasha
Amboseli National Park

In Tanzania:
Tarangire National Park
Lake Manyara
Ngorongoro Crater
Serengeti National Park

.

Subscribe to my Youtube channel for more travel videos from my adventures around the world!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Zvone
  May 29, 2017 at 11:21 am

  Poz Petra,

  Slike su vrh!!

  Igrom slucaja eto i mene u Tanzaniji pa me zanima kako si uspjela to sve povezati i organizirati. Nazalost ovdje sam poslom pa imam samo vikende slobodno, ali bih svakako pokusao nesto vidjeti. Gledao sam Trip advisor i to ali nisam uspio skontati gdje se obratiti. Ako imas bilo kakvu preporuku ili neki savjet, upomoc 🙂

  • Reply
   Petra Fruk
   May 29, 2017 at 12:44 pm

   Bok Zvone!

   Hvala ti, baš mi je drago da ti se sviđaju fotkice, bio je to jedan pravi ‘foto – safari’!

   Divno, ma i vikendi su super ako možeš spojiti ugodno s korisnim!
   Ovako ja sam sve organizirala preko safari bookings stranice (https://www.safaribookings.com), tamo imaš najveću ponudu safarija od svih živih safari agencija u Africi. Uskoro ću pisati o tome u detalje, jer ima dosta toga na što valja upozoriti ljude. Uglavnom nemoj nikada organizirati safari i za Keniju i Tanzaniju odjednom, NIKAKO! Ali tebe ionako zanima samo Tanzanija, je l’ tako?
   Za Keniju bih ti odmah dala kontakt, imam super čovjeka za organizaciju safarija mimo agencija koje uzimaju svoju proviziju, dok u Tanzaniji nažalost nemam. Najbolje ti je pogledati na safari bookings stranici ponude za dva dana safarija (ako je samo vikend u igri) i poslati email kada se odlučiš za neku od opcija.
   Okvirno budget safari (pri tome mislim na spavanje u kampovima) ne bi smjeo biti više od 100 – 120 EUR dnevno! To je maksimum, nikako nemoj dati više! Pošalji upit na više agencija, pričekaj odgovor za cijenu i onda se ‘cjenkaj s njima’. Tanzanija je nešto skuplja nego Kenija zbog viših cijena ulaznica u nacionalne parkove no nemoj dati više od gore navedene cijene po danu.
   Što se tiče organizacije kada dogovoriš emailom safari, oni te pokupe (gdje u Tanzaniji već jesi smješten, Arusha, Dar El Salam…) i imaš tih par dana sve organizirano, ‘nit brige nit pameti’ kako se kaže. Samo se pazi na sunce, ali s obzirom da si tamo takve stvari već znaš i bolje od mene.
   Ako si na sjeveru zemlje nemoj zaobići – Ngorongoro Crater i Serengeti. Dok iz Dar El Salama imaš Selous Game Reserve (prirodno jako lijepi park, no teže je uočiti životinje), svakako bolja ali i nešto dalja opcija je Ruaha NP.

   Nadam se da sam ti barem malo pomogla, uskoro ću pisati detaljno o tome pa ako neće biti kasno nadam se da će ti pomoći u organizaciji safarija!

   Hakuna Matata Tanzaniji, i tebi prijatelju!

   Petra

  Leave a Reply

  Travel around the world with me!
  Sign up today and be the first to get notified about interesting stories, beautiful photos, travel tips and many more from all around the world.

  Copyrighted Image